Palvelut

FYSIOTERAPIA

Fysioterapialla hoidetaan kehon kipu- ja jännitystiloja, vahvistetaan ja venytetään lihaksia sekä lisätään nivelten ja nikamien liikkuvuutta.

AKUPUNKTIO

On tuhansia vuosia vanha kiinalainen hoitomuoto, jossa kipua, jännitystä tai muuta kehon häiriötilaa pyritään lievittämään laittamalla akupunktioneuloja tarkasti määrättyihin akupunktiopisteisiin. Näitä perinteisiä akupunktiopisteitä on ihmiskehon eri osissa lukuun ottamatta ”kulutuspintoja” eli kämmeniä ja jalkapohjia. Hoito toteutetaan kertakäyttöneuloilla ja kestää 30 – 45 minuuttia.

Mc KENZIE -TERAPIA

On selkärankaperäisten kiputilojen mekaaninen tutkimus- ja hoitomenetelmä, jossa potilas omatoimisesti pyrkii fysioterapeutin antamien tarkkojen ohjeiden/liikkeiden mukaan palauttamaan rangan normaalin liikkuvuuden ja lihastasapainon sekä aikaansaamaan kivun lievityksen.
Hoidon päätavoitteina ovat a) kivun poistaminen, b) rangan täydellisen toiminnan palauttaminen ja c) vaivan uusiutumisen ja progressiivisen pahenemisen ehkäiseminen.

PARAFIINIHOITO

On pienten nivelten (= sormet, ranne) kiputiloihin tarkoitettu lämpöhoito. Hoidossa käsi kastetaan muutaman kerran sulaan, lämpöiseen parafiiniin, jolloin ihon päälle muodostuu parafiinista lämmittävä ”käsine”. Vertaa kynttilän valmistus.

HYVÄNLAATUISEN ASENTOHUIMAUKSEN HOITO

On korvan yhteydessä olevan tasapainoelimen kalibrointia (säätöä) tutkimuksen jälkeen vartalon kallistus- ja kiertoliikkeillä. Hyvänlaatuinen asentohuimaus voi ilmetä esim. autopahoinvointina, korkeanpaikankammona tai epävarmana olona.

HYDROLYMFA

On jalkakylpynä toteutettava alaraajoja virkistävä hyvän olon sähköhoito.

KOTIKÄYNTI

On hoidon toteutus asiakkaan kotona. Jos asiakas on sairautensa vuoksi kykenemätön saapumaan hoitoon ja jos lääkäri on sen asianmukaisesti kirjannut hoitomääräykseen, KELA korvaa myös osan kotikäynnin aiheuttamista kuluista.

 

SUORAKORVAUS

Käyttämäni asiakasrekisteriohjelma laskee
Kela-korvausosuutesi ja maksat hoidosta vain omavastuuosuutesi.

 

Lisäksi

LAHJAKORTTI

Fysioterapiaan on saajalleen hyvä henkilökohtainen lahja.

TUOTEMYYNTI

Tempur-tuotteet, tasapainolaudat, jumppakuminauhat, kylmägeelit, kylmäpakkaukset, Relaxant-voiteet ja jalkavoiteet.

tuotteet_tempur lahjakortti